top of page

Lare AS

Lare AS er en norsk familiebedrift som har alle eksklusive rettigheter til DeltaDerma, og all produksjon foregår i Norge. Teamet består av personer med lang og bred erfaring og utdannelse innen produktutvikling, materialteknologi, helse og medisin.

DeltaDerma ble lansert i 2022, men den unike teknologien som blir brukt i formelen i vårt første produkt er et arbeid som ble startet allerede i 2011. Teknologien er hittil patentert i 43 land og benyttes i mange forskjellige produkter innenfor mange bransjer. Den utgjør en viktig rolle i formelen som benyttes i DeltaDerma's første produkt.

Grunnlegger og utvikler av formelen er Leantine van der Jagt. Hennes bakgrunn er blant annet distribusjon av kosmetikkprodukter i BeNeLux-landene gjennom eget selskap, og har da vært kontraktspartner for kjente merkevarer som Anastasia Beverly Hills, Dr. Murad , Essie m.fl. Gjennom mange års arbeid innen kosmetikk og hudpleie oppdaget Leantine en unik synteseprosess med sporstoffer fra menneskekroppen, og dette er utgangspunktet for utviklingen av den unike formelen som er en perfekt base for hudpleiemerke for urolig/irritert hud.

Selskapet Lare AS og varemerket DeltaDerma baserer sin virksomhet på en etikk og moral på høyeste nivå. Verdier som trygghet, frihet, helse, tilhørighet, menneskeverd og respekt er vårt fundament for drift og utvikling av både bedriften og merkevaren. Videre er vi opptatt av miljøet og at man skal ta vare på naturen, gjenvinning, bærekraft og sirkulær økonomi. Disse verdiene har vi med oss i alle tanker knyttet til produksjon, pakking, transport og generell drift.

Vi har for lengst startet jobben med å oppnå medisinsk sertifisering for ett eller flere av produktene vi skal inkludere i serien av DeltaDerma-produkter. Standarden for våre produkter skal være førsteklasses – alltid!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page