top of page
CECBE26E-033D-406C-81D0-ACAF63C09AE1.jpeg
FCC289CD-8476-4489-B738-F3E7563E819A.jpeg

Trine Renate

Plakkpsoriasis- venstre fotblad.

Valgte dette området fordi det var mest tørr hud og sår etter sist utbrudd. Første dagen var det litt svie pga et litt dypere sår, men etter to dager hadde såret grodd. Ellers ingen ubehag. Følte bedring allerede etter 2-3 dager flasset det meste av tørrhud av, mindre kløe. Opplevde ingen bivirkninger. Jeg opplevde at jeg måtte ha litt større mengde på kvelden enn på morgen og ettermiddag. På dagen hadde det holdt å smøre en gang og litt ekstra på kveld. Jeg kommer til å fortsette å bruke DeltaDerma da det hjalp mye. Denne gangen ble det prøvd etter pustolosisblemmene var sprukket og hadde tørket. Kunne tenkt meg å prøvd fra utbruddet starter for å se om forløpet fra blemmene kommer blir mindre ubehagelig og forløpet kanskje kortere.

Tuva Christoffersen

Kontakteksem - Plaster etter operasjon

Hadde fått gjennomført Hysterektomi og hadde fått 4 hull på magen. Jeg brukte alle fire til testen. Et som jeg smurte med DeltaDerma, et som jeg ikke smurte med noe og et som jeg smurte med kortisonkrem. Øverste bilde er før og etter 2 timer, bruk DeltaDerma. Midterste bilde er før påsmøring, hvor av høyre arr er påsmurt med kortison og venstre er for referanse. Og bildet under er da etter 2 timer, hvor høyre var kortison og venstre er referanse. 

Jeg synes at DeltaDerma ga helt samme effekt som å smøre med kortisonkrem. Derfor kommer jeg til å fortsette med denne kremen, når jeg får annen kontakteksem. 

Le

Andre tilbakemeldinger fra kunder som ønsker å være anonyme

Kvinne, 32 år

favicon delta_trans.png

Plaget med acne og sterk kløe/rødhet på panne og hals. Merket bedring etter få dager og begynte å smøre for vedlikehold etter kun 4 dager med bruk av kremen. Superfornøyd!

Mann, 46 år

favicon delta_trans.png

Plaget med soppinfeksjon i hudfolder på kroppen. Vanskelig å holde tørt å få en god behandlingskrem som trekke godt inn. Denne gjør det og jeg ble bedre ila få dager.

Kvinne, 54 år

favicon delta_trans.png

Plaget av psoriasis spesielt på underarm og albue. Smurte helt opp mot 6 ganger om dagen i 4 dager, da hjalp det og jeg er blitt mye bedre. Smører nå morgen og kveld for å holde tilstanden under kontroll. Har sluttet med kortison!

Kvinne, 58 år

favicon delta_trans.png

Jeg har fått diagnosen vestibulitt og har slitt med dette i 8 mnd. Merket bedring i slimhinnen i skjeden etter få dager med bruk av kremen. 

Gi oss din tilbakemelding
Hjelp andre å forstå hva kremen har gjort for din lidelse. Ønsker du å være anonym, skriv dette i slutten av din tilbakemelding.
Effekten oppleves:
DårligOKBraVeldig braUtmerket
Last opp fil

Takk for at du delte tilbakemeldingen din med oss!

bottom of page