top of page

Rapport Psoriasis

Psoriasis er en hudtilstand som forårsaker flassende flekker på huden eller som danner skjell. Psoriasis er en langvarig (kronisk) sykdom som vanligvis involverer perioder hvor du ikke har noen symptomer eller milde symptomer, etterfulgt av perioder hvor symptomene er mer alvorlige.


Testforløp og gjennomføring:

Testforløpet gikk over 7 dager og krevde dokumentasjon med daglige notater fra den enkelte deltaker. Deltakerne skal leve som normalt under testperioden med samme form for kost og medisiner, men vi la som føring at DeltaDerma brukes alene som krem på utvalgt område/områder.


Deltakerne smurte det/de angitte områdene - Morgen, Ettermiddag og Kveld sammenhengende i syv dager. Kremen skal dekke rikelig over området slik at produktet kommer godt inn i huden/ utsatte området. Hver morgen før ny påsmøring ble symptomer som smertene, kløingen etc. beskrevet og dokumenteret.


Testens svar/konklusjon:

Studiedeltakerne med alvorlig psoriasis og skjellende psoriasis opplevde rask bedring, men også tilbakefall etter å ha redusert bruken av kremen. Det ble derfor gjennomført en studie med kombinasjon gel pH 5 og CareCream hvor pasientene opplevde bedring selv ved nedtrapping til vedlikeholdsbehandling. Alle deltakerne


opplevde på et tidspunkt en bedring i plagsomme symptomer som flassing av huden, samt svie/kløe/blødning.


DeltaDerma ønsker å hjelpe i forhold

de fleste typer psoriasis, og i samarbeid med kjemikere utvikler vi en krem som er spesielt tilpasset skjellende psoriasis på albuer, knær og hodebunn.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page