top of page

Rød resept

Rød resept er DeltaDerma's svar på blå resept. I juni 2022 fikk vi kosmetisk sertifisering eller grad, men ettersom vi i DeltaDerma daglig jobber for å oppnå medisinsk sertifisering, men at dette er en lang og tidkrevende prosess ønsker vi å gi mennesker med forskjellige utfordringer vår Røde resept. For å kunne handle på Rød resept må du være eksklusivt medlem av våre sider og selvsagt ha en lidelse eller diagnose som våre produkter kan hjelpe mot. 

I tillegg til å få bedre priser på våre produkter vil du få tilbud om å delta på forskningsprosjekter eller studier tilknyttet nye produkter som blir utviklet, ikke bare av oss men også våre samarbeidspartnere. 

Se videre nedover siden for å finne pågående studier og resultater fra studier som allerede er gjennomført. 

Registrer deg i vår medlemsportal her

Få tilgang til en rekke goder som Rød Resept (40% rabatt på alle våre produkter i vår butikk), invitasjon til lukkede arrangement, studier/forskningsprosjekt, og andre spennende nyheter som vi kommer med etter hvert.

Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.

Studiene som ble gjennomført sommer og høst 2022 tas nå med inn mot medisinsk sertifisering.

 

Det vil ikke bli tilgjengeliggjort noe fullstendig rapport før denne foreligger. Men for å gi en mer forståelig oppsummering av resultatene vi fikk underveis i studien, har vi laget en liten oversikt du ser til venstre. All informasjon om test-deltakere er anonymisert og gir et overblikk over det gjennomsnittlige resultat for hver lidelse.

Vi vil forvente en mer detaljert rapport 2023/2024.

bottom of page